Medarbetare


Team DLBOOKIT ger dig möjligheter att utvecklas!

Team DLBOOKIT besitter mycket bra kunskap och gedigen erfarenhet både inom IT området och besöksnäringen. Kombinationen IT och besöksnäring gör att vi kan omvandla kunders specifika önskemål till ovärderliga IT verktyg för merförsäljning och ökad effektivitet i administrationen.  Flera av våra medarbetare har funnits i verksamheten sedan 90-talet. Det betyder att du som användare kan känna en stor trygghet att anlita oss.


lw
Lennart Wikström
VD / Marknad / Försäljning
Skicka e-post
pb
Peter Bergqvist
Systemutvecklare
Skicka e-post
hl
Henrik Larsson
Systemutvecklare
Skicka e-post
mr
Mia Renngård
Projektledning / Systemutveckling
Skicka e-post
mk2
Margareta Kemi
Marknadsföring / Försäljning
Skicka e-post
ak
Anders Källman
Systemutvecklare
Skicka e-post
ap
Annelie Pudas
Supportansvarig
Skicka e-post
Margareta Bäck
Ekonomi
Skicka e-post

Exempel på kundprojekt

Med den stora mängden genomförda kundprojekt så ger vi dig mängder av möjligheter att utveckla din verksamhet. För att du ska få en uppfattning om dina möjligheter så tar vi några exempel här:

Kläppen Ski Resort har använt DLBOOKIT under många år och varit i behov av vidareutveckling vid ett flertal tillfällen. Detta har vi löst med färdiga standardmoduler eller behovsanpassad utveckling. Aktivitetsplanering för skidskola, hundspann, badtunna och andra aktiviteter utvecklades för att förenkla för planeringsansvariga och skidlärare. När det fanns behov att utöka onlinebokningen med skiduthyrning så integrerade vi DLBOOKIT mot SkiBar. På samma sätt gjorde vi med liftkortförsäljning men då mot SkiData.

OrsaGrönklitt använder också liknade funktionalitet som Kläppen men har ytterligare en nivå då de driver ett antal campingplatser och har evenemanget Moraeus Med Mera. När det gäller evenemanget så utvecklade vi tillsammans funktionalitet för att sälja biljetter online. Utmaningen här var att hantera ett högt tryck på onlinebokningen under kort tid då biljetterna släpptes. När kassasystem skulle bytas på campingens mindre butiker så installerades DLBOOKIT kassalösning.

Lisebergs Camping har använd DLBOOKIT sedan slutet av 90-talet. Behov av utvecklingsprojekt har funnits vid ett flertal tillfällen. Bl.a integration till passersystemet Timelox där aktivering av passerkort sker direkt via DLBOOKIT. Behov har också funnits att integrera onlinebokning mot Lisebergs gemensamma portal (liseberg.se).

Kneippbyn på Gotland har använt DLBOOKIT sedan slutet av 90-talet. Anläggningen jobbar ständigt med vidareutveckling och ett par exempel är integration mot Citybreak som startade redan 2007 och integration mot kassasystemet.

Stenö Camping i Söderhamn använder DLBOOKIT med integrerad kassa och kortbetalning, onlinebokning via den egna hemsidan och integration mot SCR Online och Hälsinglands Turism (Citybreak). Här finns även en anpassning mot kommunens ekonomisystem.