Onlinebokning


Onlineslider2

DLBOOKIT Online är ett kraftfullt verktyg för lyckad onlineförsäljning via hemsida. Dessutom finns väl utvecklat stöd för koppling till andra försäljningskanaler på Webben. Önskar du att koppla på kortbetalning så finns detta som en standardmodul. Med vår erfarenhet av onlinebokning får du bästa stöd och tips vid igångkörning.

Skalbar systemlösning

DLBOOKIT är en av marknadens mest utvecklade systemlösningar för besöksnäringen. Det betyder att det finns stora möjligheter att vidareutveckla systemet i takt med utveckling av den egna verksamheten. Kompletteringar i DLBOOKIT sker i de allra flesta fall med standardfunktioner. Finns inte funktionen som standard så finns alltid möjligheten att anpassa systemet utifrån önskemål. Med denna flexibilitet och möjlighet så kan vi tillgodose de allra flesta önskemål som inkommer.

Nedan följer ett urval av funktioner i DLBOOKIT.

Backoffice är samlingsnamnet för de grundläggande funktionerna i DLBOOKIT. Administration, ekonomi och statistik hanteras på ett enkelt och effektivt sätt av behörig personal. Olika användare hanteras med nivåanpassad behörighet vid inloggning. Anläggningens utbud matas enkelt in via standardformulär och angivna inställningar ser till systemrutinerna följer anläggningens verksamhet. Det finns en stor mängd inställningar så att […]

DLBOOKIT Online är ett kraftfullt verktyg för lyckad onlineförsäljning via hemsidan. Dessutom finns ett väl utvecklat stöd för koppling till andra försäljningskanaler på webben. Önskar du att koppla på kortbetalning så finns detta som en standardmodul. Med vår erfarenhet av onlinebokning får du bästa stöd och tips vid igångkörning.

Kassamodulen är helt integrerad i DLBOOKIT bokningslösning för att förenkla och kvalitetssäkra arbetet, det gör att du som användare jobbar i ett och samma program oavsett funktion. Kontant- och kortbetalning sker direkt via datorn som är försedd med kvittoskrivare, kortterminal och eventuellt streckkodsläsare för enkel hantering. Hantering vid kassaförsäljning kan ske via pekskärm eller mus […]

Fakturering i DLBOOKIT sker utifrån befintliga bokningar på ett mycket enkelt sätt. Fakturering kan ske direkt efter bokning eller samlat när dagen är slut. Faktura kan skrivas ut eller skickas via mejl på ett enkelt och effektivt sätt. Förhandsfakturering med anmälningsavgift och slutbetalning finns inbyggt som standard. Fakturering innefattar även en kundreskontra där inbetalningar registreras. […]

I DLBOOKIT väljer du själv vilken bokningsöversikt som passar bäst. Här kan du välja mellan kalender- och kartöversikt för enkelt och snabbt bokningsförfarande.

I DLBOOKIT ingår det ett väl utvecklat kundregister med möjlighet att lagra nödvändig information om kunden. Det finns många och bra funktioner, bl.a möjlighet att göra utskick direkt från DLBOOKIT via mejl eller SMS (tillval). Möjlighet finns också att skapa filer för att skicka på annat sätt, filen kan skapas som textfil eller Excelfil.

Funktion för effektiva utskick till gäster via SMS direkt från DLBOOKIT. Funktionen används bl.a i modulen kundvård där SMS utskick kan ske i samband med ankomst, erbjudanden under och efter vistelsen, inför och efter avresa, julhälsning, tävlingar etc.

Via statistikmodulen kan du ta fram all nödvändig beläggnings- och försäljningsstatistik. Denna funktion är anpassningsbar utifrån ditt behov som t.ex statistik för att kunna genomföra marknadsaktiviteter eller ta fram underlag för ledningsgruppen.

Lagerhantering hanterar artiklar där det finns behov av lagersaldo och beställningspunkter. Standardrapporter för lagersaldo finns i programmet.

Modul för hantering av streckkoder i DLBOOKIT Kassa. Vid försäljning/kassabetalning används streckkodsläsare för att förenkla och snabba upp försäljning över disk.

Funktion som förenklar in- och utcheckning genom att styra el direkt från DLBOOKIT via koppling till Garo/Webbel. Via denna funktion kan du styra el i elstolpen och värmen i stugan.

Valutahanteringen är väl utbyggd för fakturor och kontantbetalning samt enkel uppdatering av aktuell valuta.

Grundfunktionen innebär tidstyrda rabatter. Boka inom en period med ankomst inom en period så kan rabatten vara i procent eller kronor. Rabatten visas i kundkorgen. Tillval rabatthantering: Tilläggsfunktion är Kampanjkod. Koden anges vid slutförandet i onlinebokningen. Kampanjkod innebär att gästen måste ange en kod för att rabatt ska ges vid bokning. Kampanjkoder kan t.ex användas […]

Gör det möjligt att integrera DLBOOKIT med Citybreak, t ex portaler som SCR Online och lokala eller regionala portaler. Kopplingen gör det möjligt att finnas med i utbud på flera olika kanaler. Vår del av kopplingen till Citybreak kallas DLInterlock, Citybreak´s motsvarighet kallas CBconnect. Denna koppling ser till att reservation och bokning sker helt automatiserat […]

Funktion för flexibel paketering av produkter och tjänster. Hantering av anpassad prissättning för paketen finns inbyggt i programmet.

Modul för hantering av objekt/produkter som kräver reservation per timme, halvtimme, kvart mm. Reservation av tidobjekt sker i eget gränssnitt anpassat för tider.

Med DLBOOKIT Aktivitet hanterar du alla aktiviteter på ett enkelt och effektivt sätt. Allt från onlineförsäljning till planering av grupper och lärare/ledare.

Konferensbokning innebär att du kan hantera små och stora grupper på ett effektivt sätt i DLBOOKIT. Du jobbar hela tiden med ordinarie utbud (tillgänglighet) men kan anpassa priserna utifrån överenskommelse med kund. Det finns färdiga funktioner för anpassad konferensfaktura, hantering av PM, schemaläggning av program etc.

DLBOOKIT Agent ger agenten möjlighet att boka själv via onlinebokningen. Agentprovisioner och annan information hanteras via väl utbyggda rutiner i backoffice.

Funktion för automatisk avräkning till ägare (ofta stugor) utifrån en provisionssats (%) som kan variera mellan ägare. Rutiner för utbetalning upprättas av användaren och inställningar sätts i DLBOOKIT utifrån det. Utbetalning kan ske manuellt eller via fil till Plusgiro eller Bankgiro.

Ägarinloggning ger ägaren av objekt (stugor mm) möjlighet att logga in via internet och se bokningsläge och göra bokningar. Inloggningen sker antingen via er hemsida där ingång skapas på lämpligt ställe, alternativt får leverantörerna länken till ingången. Funktionen är webbaserad vilket gör att inloggning kan ske från vilken dator som helst.

functions_cogs_colorFör dig som redan använder DLBOOKIT och önskar komplettera med ytterligare funktioner vänligen fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig så snart som möjligt.


 
 
Begär redigeringsåtkomst
Offertförfrågan
*Obligatorisk
Jag är intresserad av följande funktioner: *
Obligatorisk
Om ni önskar integration mot ett passersystem, ange systemet här:
Ditt svar
Övriga upplysningar:
Ditt svar
Dina kontaktuppgifter
Namn *
Ditt svar
Företag / organisation *
Ditt svar
Telefon *
Ditt svar
E-post *
Ditt svar
Skicka
Skicka aldrig lösenord med Google Formulär
Det här innehållet har varken skapats eller godkänts av Google. Anmäl otillåten användning - Användarvillkor