Bokningssystem för stugor och camping

Bokningssystem

Att hitta det perfekta boendet för din nästa camping- eller stugsemester har aldrig varit enklare än med vårt bokningssystem för stugor och campingplatser. Vi förstår vikten av att göra kundens resa smidig och bekväm, och vårt användarvänliga bokningssystem är utformat med detta i åtanke. Med vårt bokningssystem kan du snabbt och enkelt söka efter lediga stugor och campingplatser som passar dina önskemål.

För att förbättra din sökupplevelse har vi inkluderat olika filteralternativ, så att du kan anpassa din sökning efter dina behov. Du kan filtrera efter plats, datum, pris och faciliteter för att hitta det perfekta boendet som matchar dina önskemål.

Bokningssystem med mobilanpassning

Vårt bokningssystem är också responsiv, vilket innebär att du kan boka din stuga eller campingplats när som helst och var som helst, direkt från din smartphone eller surfplatta. Det innebär att du inte längre behöver sitta vid en dator för att planera din semester.
Vi förstår vikten av att ha tillgång till aktuell information, så vårt bokningssystem uppdateras kontinuerligt för att säkerställa att du alltid har den senaste tekniken.

Så oavsett om dina kunder planerar en avkopplande helg i naturen eller en spännande campingsemester med vänner och familj, låt vårt bokningssystem för stugor och campingplatser göra deras resa enklare och mer bekväm än någonsin tidigare. Kontakta oss för en kostnadsfri demonstration av vårt bokningssystem.

Kontakta oss

Vitec DL Systems AB
Telefon: 0270-429 460
Sjötullgatan 68
826 50 Söderhamn
E-post: info@dlsystems.se

Kontaktperson
Lennart Wikström 070-580 68 38
Epost: lennart.wikstrom@dlsystems.se

Support
Telefon 0270-429 470
E-post: support@dlsystems.se

Sitemap


-Bokningssystem för dig i besöksnäringen