Om oss

Heltäckande bokningssystem för besöksnäringen

Vitec DL Systems AB utvecklar DLBOOKIT bokningslösning som är en anpassad programvara för besöksnäringen. Företaget har funnits sedan början av 90-talet och har verksamhet i Söderhamn, kunderna finns över hela Sverige. Vår personal ser till att du får bästa tänkbara service vid igångkörning och support. Vi hjälper företag inom besöksnäringen att bli mer framgångsrik genom att vara lyhörd för behov och erbjuda bästa lösningen genom att kombinera teknik, branschkunskap och service.

DLBOOKIT bokningslösning utvecklas kontinuerligt utifrån marknadens behov. Det innebär att vi lägger stort engagemang och avsätter medel för att tillgodose våra kunders önskemål. Samtidigt samarbetar vi med Microsoft och andra leverantörer av utvecklingsverktyg för att säkerställa att senaste och bästa tekniska lösningar används.

Historik

DL Systems har en lång och intressant historia bakom sig, det började redan 1992 då grundaren Lennart Wikström, tillsammans med en kollega, startade verksamheten. Grundarna hade då en gedigen erfarenhet som konsulter inom IT-branschen och affärssystem. Dessutom hade båda erfarenhet om bokningssystem från slutet av 80-talet i bagaget. Därmed fanns också en bra grund för utveckling av företaget inom besöksnäringen.

Team DLBOOKIT ger dig möjligheter att utvecklas!

Team DLBOOKIT besitter mycket bra kunskap och gedigen erfarenhet både inom IT området och besöksnäringen. Kombinationen IT och besöksnäring gör att vi kan omvandla kunders specifika önskemål till ovärderliga IT verktyg för merförsäljning och ökad effektivitet i administrationen.  Flera av våra medarbetare har funnits i verksamheten sedan 90-talet. Det betyder att du som användare kan känna en stor trygghet att anlita oss.

Partners

Vitec DL Systems AB
Telefon: 0270-429 460
Sjötullgatan 68
826 50 Söderhamn
E-post: info@dlsystems.se

Kontaktperson
Lennart Wikström 070-580 68 38
Epost: lennart.wikstrom@dlsystems.se

Support
Telefon 0270-429 470
E-post: support@dlsystems.se

Sitemap


-Bokningssystem för dig i besöksnäringen