Kunder

DLBOOKIT används av 120 anläggningar som finns utspridda över hela landet. Flera anläggningar har använt systemet sedan slutat av 90-talet. Många användare har en gedigen erfarenhet och omfattande verksamhet som gör att det ställs höga krav på systemlösningen. Därför jobbar vi mycket aktivt med utveckling tillsammans med våra kunniga kunder som har stort inflytande på vår utveckling, här är de återkommande användarträffarna en viktig del i utvecklingen. Nedan finner du information om några av våra duktiga användare.


Långbergets Sporthotell (Sysslebäck) är beläget 630 m över havet och är idealisk för skidåkning. DLBOOKIT har använts sedan slutat av 90-talet. Här hanteras bokningar för hotellrum och stugor med hjälp av modulerna onlinebokning, API till Booking.com, proffsbokning, in- och utcheckning, kassa etc.


Östersunds Stugby & Camping har en av Sveriges största stugbyar med närhet till naturområden, centrum och äventyrsbad. DLBOOKIT har används sedan 2000 för hantering av stug- och campingbokningar via modulerna onlinebokning, API till Booking.com och Bookvisit (camping.se), proffsbokning, in- och utcheckning, kassa etc.


Fyrishov AB är ett kommunalägt bolag som driver en omfattande verksamhet i norra delen av centrala Uppsala. Här finns anläggningar för en mängd idrotter, aktiviteter, event, boende etc. Fyrishovs Camping är en del i denna verksamhet och har använt DLBOOKIT sedan 2004. Hantering av bokningar sker via modulerna onlinebokning, API till Bookvisit, in- & utcheckning, kassa etc.


Destination Apelviken är en Campingplats och Resort i Varberg. Har använt DLBOOKIT sedan början av 2000-talet. Använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, Lojalitetsprogram, integration mot Proxy Systems (passer) samt onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Västervik Resort (Lysingsbadet) är en av Sveriges största campingar. Har använt DLBOOKIT sedan början av 2000-talet. Använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Flottsbro Camping (Huddinge) har använt DLBOOKIT sedan 2003 och erbjuder storstadscamping inom ett av Stockholms mest besökta friluftsområden. Vid besök på hemsidan kan du boka stugor och campingplatser via DLBOOKIT onlinebokning. Det går även bra att boka via SCR (camping.se) och DLBOOKIT API till Bookvisit som ser till att utbud och bokningar automatiskt uppdateras mellan systemen. Ytterligare funktioner som Flottsbro använder via vår molnettjänst är in- & utcheckning, kassa etc.


L Home driver förmedling av fjällstugor i Lofsdalen. Försäljning av stugor sker mestadels via DLBOOKIT onlinebokning med betalning via den egna hemsidan. Via ägarmodulen hanteras stugägare och ägaravräkning. Med hjälp av serviceappen planeras städpersonal och uppdatering av städstatus i samband med städning.


Caravan Club of Sweden är riksorganisationen för Caravan Club medlemmar, driver anläggningarna Tandådalens Camping, Sturkö Camping och Norrviken. Caravan Club har en central lösning med avdelningshantering och använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, utbyggd avdelningshantering, anpassad hantering av medlemmar, integration mot Garo (elstolpar) samt onlinebokning med integrerad kortbetalning.


AGO i Åre och AGO i Vemdalen hyr ut privatägda hus och lägenheter till turister samt utför städ- och fastighetstjänster. Dagligen hanterar man ett stort antal in- och utcheckningar. AGO har en central lösning och använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, ägaravräkning, frontoffice och onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Borås Camping, med utbudet stugor och campingplatser, är en del av Borås Djurpark (nöjes- och djurpark). Borås Djurpark har en central lösning och använder bl.a backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, integration mot passersystemet ASSA Smartair och onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Orsa Grönklitt driver skidanläggning med fjällstugor, camping och aktiviteter. De har använt DLBOOKIT sedan slutet 90-talet och använder stora delar av DLBOOKIT som t.ex onlinebokning med betalning, aktivitetsbokning, paketbokning, API till Axess (skipass), ägaravräkning och kassa med integrerad kortbetalning.


Bokningslösningen för Skrea Camping, Hotell Vesterhavet och Arena Vesterhavet (Falkenberg) bygger på ett gemensamt centralt system med avdelningshantering. Det innebär en flexibel lösning där personal kan hjälpas åt att hantera anläggningarna på ett enkelt och effektivt sätt. De använder bl.a backoffice, frontoffice för in- och utcheckning, tidbokning och API till Aptus (passer).


Kneippbyn på Gotland är en anläggning med stugor och campingplatser samt det populära vattenlandet och Villa Villekulla. DLBOOKIT används som kärna i hantering av logibokningar, in- & utcheckning, integration mot ADS Anker (kassahantering) och Destination Gotland (Citybreak/Bookvisit) för onlineförsäljning.Parken Zoo Camping, med utbudet stugor och campingplatser, är en del av Parken Zoo (nöjes- och djurpark). Parken Zoo har en central lösning och använder bl.a backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning och onlinebokning.


Vitec DL Systems AB
Telefon: 0270-429 460
Sjötullgatan 68
826 50 Söderhamn
E-post: info@dlsystems.se

Kontaktperson
Lennart Wikström 070-580 68 38
Epost: lennart.wikstrom@dlsystems.se

Support
Telefon 0270-429 470
E-post: support@dlsystems.se

Sitemap


-Bokningssystem för dig i besöksnäringen