Kunder

DLBOOKIT används av 160 anläggningar som finns utspridda över hela landet. Flera anläggningar har använt systemet sedan slutat av 90-talet. Många användare har en gedigen erfarenhet och omfattande verksamhet som gör att det ställs höga krav på systemlösningen. Därför jobbar vi mycket aktivt med utveckling tillsammans med våra kunniga kunder som har stort inflytande på vår utveckling, här är de återkommande användarträffarna en viktig del i utvecklingen. Nedan finner du information om några av våra duktiga användare.


Bokningslösningen för Skellefteå Camping och Byske Havsbad bygger på ett gemensamt centralt system med avdelningshantering. Det innebär en flexibel lösning där personal kan hjälpas åt att hantera båda anläggningarna på ett enkelt och effektivt sätt. Har använt DLBOOKIT sedan slutet av 90-talet. Använder stora delar av DLBOOKIT, bl.a; backoffice, frontoffice med integrerad kassa/kortbetalning, självbetjäning, integration mot Camp Trac passersystem och kommunens ekonomisystem samt DLinterlock (API till Citybreak/bookvisit).


Nordic Camping äger och driver fler än tjugo campinganläggningar i Sverige. Har använt DLBOOKIT sedan slutet av 90-talet. Använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, utbyggd avdelningshantering för flera anläggningar, onlinebokning och betalning, Lojalitetsprogram, API mot Citybreak/Bookvisit, CampTrac (passer) och Garo (eltsolpar).


Kläppen Ski Resort (Sälen) är en skidanläggning som även driver Kläppen Camping. Har använt DLBOOKIT sedan början av 2000-talet. Använder så gott som alla funktioner i DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, modul för skidskola, integration mot Skidata och Skibar, paket och aktivitetsbokning samt onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Destination Apelviken är en Campingplats och Resort i Varberg. Har använt DLBOOKIT sedan början av 2000-talet. Använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, Lojalitetsprogram, integration mot Proxy Systems (passer) samt onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Västervik Resort (Lysingsbadet) är en av Sveriges största campingar. Har använt DLBOOKIT sedan början av 2000-talet. Använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Bokningslösningen för Eriksöre Camping och Talluddens Stugor (Öland) bygger på ett gemensamt centralt system med avdelningshantering. Det innebär en flexibel lösning där personal kan hjälpas åt att hantera båda anläggningarna på ett enkelt och effektivt sätt. De använder bl.a backoffice, frontoffice med kassa och integrerad kortbetalning samt onlinebokning.Bengt-Martins ingår i Resia koncernen och är en reseaktör med inriktning mot fjällen och alperna. Utbudet är stugor och hotellrum samt liftkort, skidskola och andra kringprodukter. Bengt-Martins har en central lösning med avdelningshantering (Karlstad och Sälen) och använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, ägaravräkning, onlinebokning och betalning med integrerad kortbetalning samt integration mot andra bokningssystem. 


Caravan Club of Sweden är riksorganisationen för Caravan Club medlemmar, driver anläggningarna Tandådalens Camping, Sturkö Camping och Norrviken. Caravan Club har en central lösning med avdelningshantering och använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, utbyggd avdelningshantering, anpassad hantering av medlemmar, integration mot Garo (elstolpar) samt onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Ago mitt i Åre förmedlar logi i Åre och hanterar in- och utcheckning i centrala Åre. Utbudet är lägenheter och rum med närhet till backar och liftar i centrala Åre. Ago mitt i Åre har en central lösning och använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, ägaravräkning, frontoffice och onlinebokning med integrerad kortbetalning samt API till Destination Fjällen.


Borås Camping, med utbudet stugor och campingplatser, är en del av Borås Djurpark (nöjes- och djurpark). Borås Djurpark har en central lösning och använder bl.a backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning, integration mot passersystemet ASSA Smartair och onlinebokning med integrerad kortbetalning.


Grönklittgruppen äger och driver bl.a Orsa Grönklitt och Svenska Campingpärlor med fler än tio anläggningar inom skidor, camping, djurpark och aktiviteter. Grönklittgruppen har en mycket omfattande central lösning med avdelningshantering, de använder stora delar av DLBOOKIT; backoffice, ägaravräkning, frontoffice med kassa och integrerad kortbetalning, skidskola, paketbokning, onlinebokning med integrerad kortbetalning samt API till Axess (Skipass).


Bokningslösningen för Skrea Camping, Hotell Vesterhavet och Arena Vesterhavet (Falkenberg) bygger på ett gemensamt centralt system med avdelningshantering. Det innebär en flexibel lösning där personal kan hjälpas åt att hantera anläggningarna på ett enkelt och effektivt sätt. De använder bl.a backoffice, frontoffice för in- och utcheckning, tidbokning och API till Aptus (passer).


Kneippbyn på Gotland är en anläggning med stugor och campingplatser samt det populära vattenlandet och Villa Villekulla. DLBOOKIT används som kärna i hantering av logibokningar, in- & utcheckning, integration mot ADS Anker (kassahantering) och Destination Gotland (Citybreak/Bookvisit) för onlineförsäljning.Parken Zoo Camping, med utbudet stugor och campingplatser, är en del av Parken Zoo (nöjes- och djurpark). Parken Zoo har en central lösning och använder bl.a backoffice, frontoffice med integrerad kassa och kortbetalning och onlinebokning.


DL Systems AB
Telefon: 0270-429 460
Sjötullgatan 68
826 50 Söderhamn
E-post: info@dlsystems.se

Kontaktperson
Lennart Wikström 070-580 68 38
Epost: lennart.wikstrom@dlsystems.se

Support
Telefon 0270-429 470
E-post: support@dlsystems.se

–  Bokningssystem för dig i besöksnäringen